ProFarm do LS

Davi
User
Posty: 3
Rejestracja: 27 paź 2011, 19:50
Podziękował: 4 razy

ProFarm do LS

Postautor: Davi » 27 paź 2011, 19:54

Witam,
Mam pytanie gdzie polecacie kupić LS ProFarm - muszę kupić kuzynowi Fabous aka martin n Pro Farma za robote ktora dla mnie robi czyli przepisywanie tekstow ;) .



Prosilbym o sprawdzone linki na ktorych sie nie natne..

Kupilem juz mu z allegro Agrara 2011 i Symulatora Farmy czyli LS ;]


Pzdr

Awatar użytkownika
Mati98Nst
User
Posty: 627
Rejestracja: 12 paź 2011, 21:28
Podziękował: 44 razy
Otrzymał podziękowań: 119 razy

Re: ProFarm do LS

Postautor: Mati98Nst » 27 paź 2011, 20:00

z tego co się orientuję to profarm'a można pobrać z www.modhoster.de (chyba darmowo)
Pomogłem ? Dodałem mod ? Postaw piwo i pomógł na zachęte
http://www.speedtest.net/result/2077406264.png

vel Foka
Super VIP
Super VIP
Posty: 32
Rejestracja: 09 maja 2010, 12:10
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Re: ProFarm do LS

Postautor: vel Foka » 27 paź 2011, 20:09

w polsce nie kupisz pro farma. Można ściągnąć ale nie ma cd keya więc musisz na niemieckiej stronie kupić

bastus6
Stara Gwardia
Stara Gwardia
Posty: 2277
Rejestracja: 11 gru 2010, 21:30
Lokalizacja: Opolskie
Podziękował: 89 razy
Otrzymał podziękowań: 497 razy

Re: ProFarm do LS

Postautor: bastus6 » 27 paź 2011, 20:41

Mati98Nst, tam jest płatne ale chyba 10 % zniżki

Davi
User
Posty: 3
Rejestracja: 27 paź 2011, 19:50
Podziękował: 4 razy

Re: ProFarm do LS

Postautor: Davi » 27 paź 2011, 20:49

Na płytce chce , żeby była wersja Angielska najlepiej ;]

bastus6
Stara Gwardia
Stara Gwardia
Posty: 2277
Rejestracja: 11 gru 2010, 21:30
Lokalizacja: Opolskie
Podziękował: 89 razy
Otrzymał podziękowań: 497 razy

Re: ProFarm do LS

Postautor: bastus6 » 27 paź 2011, 20:58

http://www.halycon.de/produkte/download ... 1/244.html
tu możesz kupić, a jak kupisz to możesz sobie ściągnąć path jak wersja angielska ;)

Davi
User
Posty: 3
Rejestracja: 27 paź 2011, 19:50
Podziękował: 4 razy

Re: ProFarm do LS

Postautor: Davi » 27 paź 2011, 21:03

Ile na Polskie z przesylka i ile np. trwa z niemiec przesylka do PL ?

Awatar użytkownika
fabous
Super VIP
Super VIP
Posty: 149
Rejestracja: 17 lip 2010, 15:07
Lokalizacja: ee?Z domu :)
Podziękował: 56 razy
Otrzymał podziękowań: 22 razy

Re: ProFarm do LS

Postautor: fabous » 28 paź 2011, 18:00

Ja też przyłączam się do tego pytania.Bo nie wiem gdzie zakupić tą grę najtaniej i w wersji angielskiej.

Awatar użytkownika
fanrol
User
Posty: 1817
Rejestracja: 28 maja 2011, 19:20
Podziękował: 224 razy
Otrzymał podziękowań: 455 razy

Re: ProFarm do LS

Postautor: fanrol » 28 paź 2011, 18:42


Awatar użytkownika
Dawid Magnum
Stara Gwardia
Stara Gwardia
Posty: 14254
Rejestracja: 06 lip 2010, 22:38
Lokalizacja: Mazowsze
Podziękował: 422 razy
Otrzymał podziękowań: 1543 razy
Kontaktowanie:

Re: ProFarm do LS

Postautor: Dawid Magnum » 29 paź 2011, 0:11

_roz11

Wróć do „Tematy Rozwiązane”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron