Multiplayer

Moderatorzy: Moderator, Super Moderator

Awatar użytkownika
Jakub 12
User
Posty: 40
Rejestracja: 11 wrz 2012, 14:01
Lokalizacja: Podkarpacie
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Multiplayer

Postautor: Jakub 12 » 12 cze 2017, 21:35

Witam. Razem z 2 kolegami postanowiliśmy pograć w LS17 wspominając czasy LS11, ale do rzeczy, każdy z nas ma oryginalną pudełkową grę i tego samego dostawcę internetu, dokładnie multimedia, światłowodem, również wszyscy ten sam pakiet 120mb/s. Ja nie mogę połączyć się z kolegą, który stawiał serwer, ani on ze mną, natomiast drugi kolega łączy się ze mną jak i z pierwszym bez problemu. Standardowo wyskakuje komunikat " Nie udało się nawiązać połączenia z grą wieloosobową". Jakieś rozwiązania problemu, sugestie ?


John Deere - Doświadczenie, które cię poruszy ...

https://www.youtube.com/user/witaj12/featured Zapraszam

Awatar użytkownika
Ziuta
Super Moderator
Super Moderator
Posty: 2821
Rejestracja: 10 maja 2010, 16:10
Podziękował: 17 razy
Otrzymał podziękowań: 456 razy

Re: Multiplayer

Postautor: Ziuta » 13 cze 2017, 19:56

Macie zablokowany port gry w routerze lub nawet u samego dostawcy.

Awatar użytkownika
Jakub 12
User
Posty: 40
Rejestracja: 11 wrz 2012, 14:01
Lokalizacja: Podkarpacie
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Re: Multiplayer

Postautor: Jakub 12 » 13 cze 2017, 21:02

Jak narazie serwer postawił ten drugi kolega, który nie miał żadnych problemów i działa, a tak na przyszłość jak odblokować te porty w routerze ? Jeśli chodzi o dostawcę to rozumiem, że z nim muszę się kontaktować.
John Deere - Doświadczenie, które cię poruszy ...

https://www.youtube.com/user/witaj12/featured Zapraszam

Awatar użytkownika
Ziuta
Super Moderator
Super Moderator
Posty: 2821
Rejestracja: 10 maja 2010, 16:10
Podziękował: 17 razy
Otrzymał podziękowań: 456 razy

Re: Multiplayer

Postautor: Ziuta » 14 cze 2017, 16:42

Szukaj w necie, w każdym routerze jest to inaczej zrobione więc nie ma możliwości napisania ci w prost jak to zrobić, jak znasz model routera to wklep w google odpowiednie zdanie to zapewne pojawią się odpowiednie tematy (możliwe też że w instrukcji obsługi routera będzie opisane to tylko może to być zupełnie inaczej nazwane niż "odblokowywanie portów").

Wróć do „Masz problem z FS 17”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Najlepsze DemotywatoryDarmowy KatalogForum Download