giants.

Moderatorzy: Super Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
FireOne
User
Posty: 5
Rejestracja: 05 gru 2015, 20:06
Lokalizacja: Opolskie
Podziękował: 1 raz

giants.

Postautor: FireOne » 13 cze 2017, 09:55

nie wiem dlaczego nie moge tworzyć pól w GE, najlepsze jest to że na oryginalnej mapie działa, a na innych wogóle nie mam foliage layer



Obrazek



Awatar użytkownika
FireOne
User
Posty: 5
Rejestracja: 05 gru 2015, 20:06
Lokalizacja: Opolskie
Podziękował: 1 raz

Re: giants.

Postautor: FireOne » 17 cze 2017, 14:22

up..

Wróć do „Masz problem z FS 17”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości

Najlepsze DemotywatoryLicytacje Komornicze