Dodawanie budynku

Moderatorzy: Super Moderator, Moderator

gufi123
User
Posty: 1
Rejestracja: 14 maja 2017, 14:51

Dodawanie budynku

Postautor: gufi123 » 14 maja 2017, 15:06

WItam
Chciałbym sie poradzic bo nie wiem co robić otóż problem polega na tym że pobrałem sobie mape i chciałbym sobie dodac jakis budynek do niej a jak klikam żebym się włączyło t ge to coś mi o aktualizacji wyskakuje a mam chyba najnowszą 7.0.5 ktoś wie co zrobić? :>



Bartek67
User
Posty: 2
Rejestracja: 18 maja 2017, 18:28

Re: Dodawanie budynku

Postautor: Bartek67 » 18 maja 2017, 18:32

A masz szary ekran ?
Jeśli tak to musisz wypakować najpierw tą mapę

Wróć do „Masz problem z FS 17”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

Najlepsze DemotywatoryLicytacje Komornicze