laptop Grafika?

Moderatorzy: Moderator, Super Moderator

mirek777
User
Posty: 203
Rejestracja: 01 gru 2013, 17:55
Podziękował: 16 razy

laptop Grafika?

Postautor: mirek777 » 10 sty 2017, 20:20

Witajcie nie wiem czy był ataki temat jak tak to przepraszam.
Mam taki problem nie wiem czy jest to wina jakiegoś moda czy tej mapki (Kombinat Rolny Pomorze) bo mam dziwne przecinki gry a wydaję mi się że nie było tego gram na laptopie
Acer aspire 7750g:
-procesor inter i5-2410m
-8 giga ram
-grafika AMD radeon HD 6850M
nie wiem jak sprawdzić ile ma giga karta bo nie za bardzo się znam na tym ale na 100% grałem na nim w gta5 a ma trochę wymagania większe niż ls17 może wy wiecie jakiś pomysł dodaję log może tu coś jest
http://www92.zippyshare.com/v/AbApoWnw/file.html



Awatar użytkownika
Ziuta
Super Moderator
Super Moderator
Posty: 2780
Rejestracja: 10 maja 2010, 16:10
Podziękował: 17 razy
Otrzymał podziękowań: 452 razy

Re: laptop Grafika?

Postautor: Ziuta » 12 sty 2017, 03:28

Lapek za wydajny nie jest, a FS ma kiepską optymalizację, ale może pomoże wywalenie modów przy których pojawia się ERROR, często to mocno obciąża komputer jak gra ciągle generuje błędy w modach.

mirek777
User
Posty: 203
Rejestracja: 01 gru 2013, 17:55
Podziękował: 16 razy

Re: laptop Grafika?

Postautor: mirek777 » 15 sty 2017, 10:23

hej a mam takie pytanie i problem czemu jak mam np:7 maszyn kombajny i traktory to przy TAB przenoszę wiecie o co chodzi mi się do 5 maszyn ale nie mogę do wszystkich i muszę sam podejść by wejść czego to jest wina pomocy na innych mapach jest dobrze coś w save

mirek777
User
Posty: 203
Rejestracja: 01 gru 2013, 17:55
Podziękował: 16 razy

Re: laptop Grafika?

Postautor: mirek777 » 19 sty 2017, 20:31

TEMAT ZAMKNIĘTY :D

Wróć do „Masz problem z FS 17”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości