DLC Kuhn

adam22291
User
Posty: 108
Rejestracja: 25 kwie 2010, 01:15
Lokalizacja: Łąkociny (WLKP)
Podziękował: 9 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy

DLC Kuhn

Postautor: adam22291 » 07 lut 2017, 14:28

Na głównej stronie pojawiło się nowe DLC za 14,99 EURO
Cały opis i listę maszyn macie pod linkiem
https://farming-simulator.com/dlc-detai ... d=fs17kuhn

Obrazek

Mnie osobiście się nawet to DLC podoba i chyba jest warte te 15 euro :)



Awatar użytkownika
Radeo
User
Posty: 148
Rejestracja: 06 wrz 2010, 15:42
Podziękował: 86 razy
Otrzymał podziękowań: 45 razy

Re: DLC Kuhn

Postautor: Radeo » 07 lut 2017, 19:20

Najbardziej brakowało praso-owijarki :D i jest!
O co chodzi w tym teksie na stronie producenta ,, Posiadacze przepustki sezonowej otrzymają DLC bezpłatnie." ?

adam22291
User
Posty: 108
Rejestracja: 25 kwie 2010, 01:15
Lokalizacja: Łąkociny (WLKP)
Podziękował: 9 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy

Re: DLC Kuhn

Postautor: adam22291 » 07 lut 2017, 19:30

Pewnie to jakieś premium czy coś... Mi i tak brakuję praso-owijarki od Lely ale z tej jestem i tak zadowolony w końcu widać jakiś progres u twórców :P Jak pisałem wyżej mnie się to DLC podoba i jeżeli każde będzie tak obfite to fajnie :)

Awatar użytkownika
Radeo
User
Posty: 148
Rejestracja: 06 wrz 2010, 15:42
Podziękował: 86 razy
Otrzymał podziękowań: 45 razy

Re: DLC Kuhn

Postautor: Radeo » 07 lut 2017, 21:50

Adam a może to jest dla osób co kupiło grę w dniu premiery z dwoma ciągnikami bonusowymi :D jeśli tak to będę mieć DLC

Awatar użytkownika
Ziuta
Super Moderator
Super Moderator
Posty: 2825
Rejestracja: 10 maja 2010, 16:10
Podziękował: 17 razy
Otrzymał podziękowań: 457 razy

Re: DLC Kuhn

Postautor: Ziuta » 08 lut 2017, 08:33

Przepustki sezonowe to na konsolach są...

adam22291
User
Posty: 108
Rejestracja: 25 kwie 2010, 01:15
Lokalizacja: Łąkociny (WLKP)
Podziękował: 9 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy

Re: DLC Kuhn

Postautor: adam22291 » 08 lut 2017, 12:25

Fajne i ładne ale ja się pytam !! Gdzie jest k***a rura ze zbiornika do siewnika ?? :/ Ja rozumiem że to już potrzeba przebudowy większości ciągników ale mogli się postarać i to jakoś zrobić :)
https://www.facebook.com/giants.farming.simulator/videos/10154601624028778/

PS:
Ciekawi mnie co oni porobili w tym patchu że teraz pracownik przy sianiu nawozu nie skręca w ogóle tylko dojeżdża do końca i kończy pracę :/

mirek777
User
Posty: 235
Rejestracja: 01 gru 2013, 17:55
Podziękował: 16 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Re: DLC Kuhn

Postautor: mirek777 » 16 lut 2017, 10:31

Mam problem dodałem ten kuhnPack.dlc i nie ma w grze o co chodzi pomocy

Zetor6045
User
Posty: 106
Rejestracja: 13 wrz 2010, 17:25
Lokalizacja: Toruń
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy

Re: DLC Kuhn

Postautor: Zetor6045 » 16 lut 2017, 16:13

A masz najnowszą aktualizacje 1.4.2

mirek777
User
Posty: 235
Rejestracja: 01 gru 2013, 17:55
Podziękował: 16 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Re: DLC Kuhn

Postautor: mirek777 » 16 lut 2017, 18:13

już naprawiłem tak jak kolega wyżej patcha trzeba było 1.4.2 :D

adam22291
User
Posty: 108
Rejestracja: 25 kwie 2010, 01:15
Lokalizacja: Łąkociny (WLKP)
Podziękował: 9 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy

Re: DLC Kuhn

Postautor: adam22291 » 17 lut 2017, 09:30

Ja mam patch 1.4.2 a i tak go nie mam w grze :/

Zetor6045
User
Posty: 106
Rejestracja: 13 wrz 2010, 17:25
Lokalizacja: Toruń
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy

Re: DLC Kuhn

Postautor: Zetor6045 » 17 lut 2017, 11:08

Ale w zapisanej grze czy jak włączysz nowy zapis, bo jak w zapisanej to musisz przy uruchamianiu zaznaczyć to aby było widoczne.

adam22291
User
Posty: 108
Rejestracja: 25 kwie 2010, 01:15
Lokalizacja: Łąkociny (WLKP)
Podziękował: 9 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy

Re: DLC Kuhn

Postautor: adam22291 » 18 lut 2017, 19:46

W ogóle go nie mam nawet w modyfikacjach w dziale DLC a skopiowany plik jest :/

Awatar użytkownika
Ziuta
Super Moderator
Super Moderator
Posty: 2825
Rejestracja: 10 maja 2010, 16:10
Podziękował: 17 razy
Otrzymał podziękowań: 457 razy

Re: DLC Kuhn

Postautor: Ziuta » 18 lut 2017, 20:02

adam22291 pisze:W ogóle go nie mam nawet w modyfikacjach w dziale DLC a skopiowany plik jest :/

Skopiowanie samego pliku nic ci nie da, musiałbyś mieć cracka żeby tak działało... Musisz zaktualizować grę do najnowszej wersji i wgrać dodatek za pomocą instalatora w którym podajesz klucz, wtedy będzie działało na 100%.

mirek777
User
Posty: 235
Rejestracja: 01 gru 2013, 17:55
Podziękował: 16 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Re: DLC Kuhn

Postautor: mirek777 » 21 lut 2017, 21:20

Ziuta ja mam patcha 1.4.2 i skopiowany dlc kuhn do pdlc a jak mam zrobić by działał normalnie z moim kluczem i mógł bym grań normalnie przez neta :D

Awatar użytkownika
KoXaN
User
Posty: 482
Rejestracja: 31 lip 2012, 19:13
Podziękował: 188 razy
Otrzymał podziękowań: 185 razy

Re: DLC Kuhn

Postautor: KoXaN » 22 lut 2017, 02:43

Uch, zamiast zacytować to podziękowałem :/

mirek777 pisze:Ziuta ja mam patcha 1.4.2 i skopiowany dlc kuhn do pdlc a jak mam zrobić by działał normalnie z moim kluczem i mógł bym grań normalnie przez neta :D

Ziuta pisze:wgrać dodatek za pomocą instalatora w którym podajesz klucz, wtedy będzie działało na 100%.

Elegancko wytłumaczone.

W innym przypadku jasno sugerujesz, że masz piracki DLC.
Dbajcie o poprawną pisownię...
Życie bambra wg KoXaN'a ;)
Obrazek

Wróć do „Newsy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość