Problem z kombajnami

Moderatorzy: Super Moderator, Moderator

Daruniasz
User
Posty: 2
Rejestracja: 16 maja 2017, 16:55

Problem z kombajnami

Postautor: Daruniasz » 16 maja 2017, 16:58

Witam.
Potrzebuje podpowiedzi.
W każdym kombajnie jaki próbowałem uruchomić w tej grze występuje problem z rozłożeniem go.
Ciągle tylko wyskakuje komunikat "Najpierw musisz rozłożyć kombajn/żniwiarke"
Czy wiecie o co chodzi?



Awatar użytkownika
Ziuta
Super Moderator
Super Moderator
Posty: 2819
Rejestracja: 10 maja 2010, 16:10
Podziękował: 17 razy
Otrzymał podziękowań: 456 razy

Re: Problem z kombajnami

Postautor: Ziuta » 16 maja 2017, 19:44

Toć to masz dokładnie napisane co masz zrobić...
W dodatku w oknie pomocy masz napisane:
Klawisz X -------------------------- Rozłóż: Kombajn

Może zanim uruchomiłeś tryb kariery trzeba było samouczki włączyć...

Daruniasz
User
Posty: 2
Rejestracja: 16 maja 2017, 16:55

Re: Problem z kombajnami

Postautor: Daruniasz » 16 maja 2017, 21:22

sorry sorry sorry
w oknie są bardzo małe litery - myślałem że to "x" to jest "k"
temat do zamknięcia
Pozdrawiam ;)

Wróć do „Masz problem z FS 15”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości

Najlepsze DemotywatoryLicytacje Komornicze