Problem z wyciąganiem budynków.

sQb@nY
User
Posty: 475
Rejestracja: 22 kwie 2012, 18:10
Lokalizacja: Kozienice
Podziękował: 222 razy
Otrzymał podziękowań: 309 razy

Problem z wyciąganiem budynków.

Postautor: sQb@nY » 13 kwie 2015, 17:44

Mam pewien problem. Mianowicie chodzi o to że nie mogę Z ŻADNEJ mapy wyciągnąć budynku, drzewa czy jakiegokolwiek obiektu. Za każdym razem wywala mi błąd podczas exportowania "Error while saving i3d file"



Awatar użytkownika
artek23
User
Posty: 2341
Rejestracja: 22 sty 2012, 13:25
Lokalizacja: z domu
Podziękował: 200 razy
Otrzymał podziękowań: 788 razy

Re: Problem z wyciąganiem budynków.

Postautor: artek23 » 13 kwie 2015, 17:48

Która wersja GE? Spróbuj starszą.
Obrazek

sQb@nY
User
Posty: 475
Rejestracja: 22 kwie 2012, 18:10
Lokalizacja: Kozienice
Podziękował: 222 razy
Otrzymał podziękowań: 309 razy

Re: Problem z wyciąganiem budynków.

Postautor: sQb@nY » 13 kwie 2015, 17:57

Próbowałem 5.5.2 32bit, 64bit, wersji 5.5.1 i nadal to samo ;)

Wróć do „Problemy Rozwiązane”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości

cron