tekstura

fan zetor85
User
Posty: 268
Rejestracja: 15 cze 2012, 20:28
Lokalizacja: lubelskie
Podziękował: 64 razy
Otrzymał podziękowań: 56 razy

tekstura

Postautor: fan zetor85 » 15 gru 2013, 22:09

mam problem w bizonie zmienilem tekture ale przy sieczkarni jest cos takiego:
http://abload.de/image.php?img=game_201 ... 5x0r3p.jpg

to jest chyba plandeka nie wiem dlaczego tak jest
za pomoc piwka


Pomogłem postaw zimne PIWO!!! i NIE ZAPOMNIJ O POMÓGŁ ;)

Awatar użytkownika
pablo096
Stara Gwardia
Stara Gwardia
Posty: 16384
Rejestracja: 05 maja 2010, 18:10
Podziękował: 396 razy
Otrzymał podziękowań: 1416 razy

Re: tekstura

Postautor: pablo096 » 16 gru 2013, 12:25

po prostu nie ma txt plandeki i zapewne coś pomieszałeś w modzie dlatego tak się zrobiło

Mateusz112
Stara Gwardia
Stara Gwardia
Posty: 2073
Rejestracja: 16 kwie 2011, 18:29
Lokalizacja: Podlasie
Podziękował: 211 razy
Otrzymał podziękowań: 453 razy

Re: tekstura

Postautor: Mateusz112 » 16 gru 2013, 16:12

Poszukaj tekstury tej plandeki i zmien ją , jak to jest plandeka :P

Awatar użytkownika
pablo096
Stara Gwardia
Stara Gwardia
Posty: 16384
Rejestracja: 05 maja 2010, 18:10
Podziękował: 396 razy
Otrzymał podziękowań: 1416 razy

Re: tekstura

Postautor: pablo096 » 18 gru 2013, 08:29

_roz11

Wróć do „Problemy Rozwiązane”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości